Opniew verbinden, Respect, Beschermen ... Perfect! ™
 +1 941 504 8568

Eigenaren en erfgenamen

Als een buitenlandse eigenaar of erfgenaam begrijpen wij de complexiteiten en frustraties waar u voor staat als u probeert uw vermogens te vinden en/of terug te krijgen of om weer contact te maken met uw rekening(en) die in een ander land aangehouden worden.

U krijgt te maken met communicatieproblemen, documentatie waar u niet mee vertrouwd bent (niet in uw moedertaal) en vereisten die vaak, voor een buitenlandse eigenaar, zeer moeilijk te begrijpen zijn en die u moeilijk kunt nakomen. Het is voor bedrijven onmogelijk om in de behoeften van elke buitenlandse eigenaar te voorzien, omdat iedere claim een unieke serie omstandigheden en criteria met zich meebrengt.

Global Shareholder Services™ kan helpen. Wij begrijpen de problemen waar u voor komt te staan. Onze ervaring, expertise en onze eigen kennis kunnen u helpen problemen en uitzichtloze situaties op te lossen, die het herstellen van de verbinding en de processen om alles terug te krijgen zo efficiŽnt mogelijk maakt door onnodige fouten of vertragingen te vermijden. Wij doen ons werk zonder dat u risico loopt.

Global Shareholder Services™, heeft telkens opnieuw bewezen dat het de beste en meest kosteneffectieve methode is voor eigenaars en erfgenamen die hulp nodig hebben bij het terugkrijgen van vorderingen. Onze ervaring met het oplossen van meer gecompliceerde internationale opeŽisingen en ons hoge niveau van persoonlijke klantendienst doen voor niemand onder. Elke dag, iedere week vinden wij bezit, herstellen de verbinding daarmee, communiceren over, werken met, lossen problemen op, krijgen bezit terug en maken opnieuw contact met rekeningen voor internationale eigenaars/erfgenamen en rekeninghouders overal in de wereld. Onze praktijkgerichte service betekent dat wij iedere zaak behandelen op basis van zijn eigen verdienste en met u meewerken om voor u succes te boeken.

Het is een vaststaand feit dat u als een aandeelhouder van een multinationaal bedrijf ťťn van een paar duizend klanten bent waarmee zij of hun overdrachtagenten/bewaaragenten dagelijks moeten werken. Onze vorige individuele klanten hebben baat gehad met het samenwerken met ons voor hun zaken. Op dezelfde manier kunnen wij UW zaak oplossen zodat u UW bezit met succes terugkrijgt.

HONORARIA - werken gewoonlijk op een contingent basis ["no cure, no pay"] en u zult nooit gevraagd worden om van tevoren te betalen. Wij bereiken over elk honorarium eerst overeenstemming voordat ons werk begint, zodat u onmiddellijk de uiteindelijke kosten voor onze diensten weet. In geval van een "no cure, no pay" honorarium, moet ons honorarium alleen betaald worden als wij eerst met succes de zaak voor u opgelost hebben, en dit honorarium wordt gewoonlijk betaald uit het geld dat wij al voor uw teruggehaald hebben.

Als wij u kunnen helpen, als u hulp nodig hebt of vragen hebt, neem dan vandaag nog contact met ons op. Hoe eerder u contact met ons opneemt, des te beter is dat voor het claimproces, want vertragingen kunnen complicaties veroorzaken en ervoor zorgen dat de periode voor het terugkrijgen langer duurt.

Het is UW rekening, wij willen u alleen helpen om deze terug te krijgen!

© 2019 Global Shareholder Services™ Alle rechten voorbehouden       7350 So Tamiami Trail, Suite 155, Sarasota, FL 34231, USA       +1 941 504 8568       contact@globalshareholders.com

Global Shareholder Services, Inc. is a BBB Accredited 
	Unclaimed Fund Retrieval Company in Sarasota, FL

Website gebruiksvoorwaarden