Opniew verbinden, Respect, Beschermen ... Perfect! ™
 +1 941 504 8568

Hebben wij contact met u opgenomen?

Als wij contact met u opgenomen hebben, is dat het resultaat van een speciaal op deze zaak gericht onderzoek. Wij nemen contact met u op om u (als de eigenaar/erfgenaam) te waarschuwen over actie die u moet ondernemen met betrekking tot een vermogen die zoek geraakt is, niet opgeŽist is of waarmee u het contact verloren hebt.

Als u de persoon of erfgenaam bent die we zoeken, is het begrijpelijk, dat u zich afvraagt waarom de term 'verloren geraakt' gebruikt wordt, maar dit is een term die gebruikt wordt door bedrijven die het contact verloren hebben met een eigenaar/erfgenaam. U bent niet persoonlijk zoekgeraakt, maar wat betreft een bezitting/rekening waarvan de houder begrijpt dat deze van u los geraakt is om onverschillig welke reden, wordt dit beschouwd als zoekgeraakt (zie Waarom rekeningen zoekraken).

Wij begrijpen dat u voorzichtig moet zijn, vooral gezien de frauduleuze "Nigeriaanse" oplichtingpraktijken waar de meeste mensen over gehoord hebben en sceptisch te zijn - iets dat wij met u delen - als gevolg van loktelefoontjes die verschillende diensten aanbieden. Wij begrijpen verder dat ons werk zeer ongewoon is. Maar wij verzekeren u dat ons werk legitiem is en op u persoonlijk gericht, dwz wij nemen contact met u op als gevolg van specifiek op een zaak gericht onderzoek, waar, als u de eigenaar of erfgenaam bent die wij zoeken, het in uw belang, en uiteindelijk uw voordeel is, dat wij dit doen.

Eerdere klanten hebben ons verteld dat zij dit niet geloofden, zich zorgen maakten en ongerust waren toen wij hen voor het eerst contact met hen opnamen en zij hebben positief gezegd, na het ontvangen van de financiŽle beloning door ons werk "dit is iets waar je over hoort en dat alleen anderen overkomt." Wij begrijpen en appreciŽren dat uw/hun voorzichtige eerste reactie alleen maar normaal is, maar als onze eerdere klanten niet gereageerd hadden op onze communicatie inspanningen om hen te vinden en opnieuw verbinding met hen te leggen, zij waarschijnlijk niet het niet-opgeŽiste bezit hadden teruggevonden waarover wij contact met hen opgenomen hadden. Wij vragen u tijd uit te trekken om een aantal van de dankbetuigingen van onze klanten (eigenaars, erfgenamen, bedrijven en advocatenkantoren, enz.) te bekijken, die het resultaat zijn van het succesvolle, op maat gemaakte en heilzame werk dat wij namens hen verricht hebben.

Waarom zou u ons antwoord geven

  1. Ons werk is legitiem en in het belang en in het voordeel van u/de eigenaar/de erfgenamen
  2. U zult nooit om vooruitbetaling gevraagd worden, er is dus geen risico.
  3. Wij kunnen het proces hoe wij u gevonden hebben en contact met u hebben opgenomen aan u uitleggen.
  4. Wij zouden de tijd, kosten en inspanning om contact met u op te nemen niet gespendeerd hebben als dit niet legitiem zou zijn.
  5. Volgens onze dankbetuigingen hebben wij een succesvolle en positieve staat van dienst wat betreft het helpen van eigenaars en erfgenamen overal in de wereld, die dankbaar zijn voor ons werk.
  6. U heeft niets te verliezen en mogelijk iets te winnen door contact met ons op te nemen.
  7. Wij geven u onze eigen, geldige informatie om contact met ons op te nemen.

Wij hebben de moeite genomen om contact me u op te nemen en wij kunnen ons werk niet zonder uw medewerking afwikkelen. Voor het geval wij u wijzen op iets waarvan u gelooft dat u hier al van wist, vragen wij u vriendelijk om ons toestemming te geven de informatie te bevestigen, omdat er meer dan ťťn rekening/bezitting kan zijn waarvoor u actie moet ondernemen. Nogmaals: er is geen verplichting om onze dienst te gebruiken.

Bij Global Shareholder Services™, is ons doel het succesvol terugvinden voor u. Of u onze diensten gebruikt of niet, het is belangrijk dat u actie onderneemt, het is/zijn immers UW bezit(tingen).

Als u onze hulp nodig hebt, zijn wij graag bereid om uw zaak verder met u te bespreken en overeen te komen hoe wij verder kunnen gaan en onder welke voorwaarden. Wij werken heel ouderwets: 'wij verdienen ons honorarium.'

Heeft een ander bedrijf contact met u opgenomen?

Als een ander bedrijf contact met u opgenomen heeft met betrekking tot niet-opgeŽiste bezittingen, en u zich niet prettig voelt met hun benadering of als hun honorarium te hoog is, zult u mogelijk contact met ons willen opnemen voor informatie of hulp.

Onze praktijkgerichte, gepersonifieerde dienst, in combinatie met onze eigen ervaring en kostenefficiŽntie, maakt dat wij de beste keus voor u zijn. Wij vragen lagere, meer concurrerende honoraria.

© 2019 Global Shareholder Services™ Alle rechten voorbehouden       7350 So Tamiami Trail, Suite 155, Sarasota, FL 34231, USA       +1 941 504 8568       contact@globalshareholders.com

Global Shareholder Services, Inc. is a BBB Accredited 
	Unclaimed Fund Retrieval Company in Sarasota, FL

Website gebruiksvoorwaarden