Opniew verbinden, Respect, Beschermen ... Perfect! ™
 +1 941 504 8568
 

Eigenaars & Erfgenamen

 

Bedrijven

 

Hebben wij contact met u opgenomen?

 

Wij VERBINDEN eigenaren en Aandeelhouders wereldwijd opnieuw met elkaar, altijd met RESPECT, om bezittingen, hun eigenaars en houders te BESCHERMEN. Wij bieden de PERFECTE dienstverlening voor niet-geŽisende bezittingen wereldwijd.

Wij bieden diensten voor een gespecialiseerd segment, persoonlijk en op maat gemaakt voor zowel personen als bedrijven. Wij vinden en maken contact met vermiste eigenaren/erfgenamen van niet-geŽisende bezittingen en/of nalatenschappen zonder testament overal in de wereld. Onze ervaring en expertise maken het voor ons mogelijk om ingewikkelde internationale zaken met succes op te lossen, wat anderen niet kunnen. Wij begrijpen de unieke behoeften van zaken in het buitenland en wij kunnen met succes verschillen in binnenlandse vereisten, documentatie voor buitenlandse eisers, buitenlandse talen, enz. overwinnen.

 

"Geweldig, ik neem contact op over de dividenden. Dank voor al uw hulp. Dit had nooit voltooid kunnen worden zonder uw hulp."

Medewerker van het Bedrijf
© 2018 Global Shareholder Services™ Alle rechten voorbehouden       7350 So Tamiami Trail, Suite 155, Sarasota, FL 34231, USA       +1 941 504 8568       contact@globalshareholders.com

Global Shareholder Services, Inc. is a BBB Accredited 
	Unclaimed Fund Retrieval Company in Sarasota, FL

Website gebruiksvoorwaarden