Återfå, Respektera, Skydda ... Perfekt! ™
 +1 941 504 8568

Har du blivit kontaktad av oss?

Om vi har kontakta dig beror det på att vi lokaliserat en tillgång som kan tillhöra dig. Eftersom vi gör internationella undersökningar behöver inte tillgången finnas i ditt nuvarande hemland. Om du är den person som vi söker måste du vidtaga någon form av åtgärd för att få kontroll över tillgången som vi lokaliserat.

Vår erfarenhet säger oss att många blir förvånade och misstänksamma när de blivit kontaktade av någon som påstår sig känna till en finansiell tillgång som du inte vet om. (Se Varför tillgångar förloras).

Vi förstår att du måste vara försiktig, speciellt med tanke på de olika "Nigeriabrev" som cirkulerar. Många tycker också att vårt arbete är annorlunda men vi kan försäkra dig om att vårt arbete är legitimt och det riktar sig till specifika personer. Det finns alltså ett specifikt skäl till att vi kontaktat dig. Det är också du som kommer att kunna dra fördel av det arbete som vi utför för dig.

Många av våra klienter har vittnat om den förvåning och misstänksamhet de känt när vi först kontaktade dem och hur detta vänts till glädje när de mottagit en utbetalning. "Detta är något man bara tror händer andra" har varit en vanlig kommentar genom åren. Det är dock viktigt att komma ihåg att om de inte besvarat vår kontakt så hade det kanske inte blivit en så positiv lösning. Ta tillfället i akt och läs några av de kommentarer som före detta klienter lämnat.

Varför ska du svara oss?

  1. Vårt arbete är legitimt och i ditt intresse.
  2. Vi kommer aldrig begära att du skall betala oss något arvode i förskott.
  3. Vi kan redogöra för hur vi har lyckats lokalisera tillgången samt hur vi lyckats kontakta dig.
  4. Vi hade inte lagt ner tid och kostnader på att lokalisera dig om detta inte varit legitimt.
  5. Vi har många nöjda kunder över hela världen som är tacksamma att vi hjälpt dem.
  6. Du har inget att förlora men mycket att vinna genom att kontakta oss.
  7. Du får vår kontaktinformation genom vilken du kan nå oss.

Vårt arbete kan inte fullföljas utan att du vidtar vissa åtgärder. Bl.a. måste vi fastställa att du är identisk med den person som vi söker. Om det mot förmodan skulle vara så att du tror du har kunskap om ovanstående är vi tacksam om du kotaktar oss så vi kan dubbelkolla din information alternativt stryka dig från vår lista.

Kom ihåg du förbinder dig inte till någonting genom att kontakta oss. Om du beslutar dig för att använda våra tjänster kommer vi att gemensamt komma fram till en överenskommelse om hur vi ska få betalt för vårt arbete. Hör vi inget från dig så kommer vi att avsluta det arbete vi påbörjat för din del.

Vi arbetar på ett gammaldags sätt: Vi förtjänar vår provision!

Har du blivit kontaktad av ett annat företag?

Om ett annat företag har kontaktat dig angående otilldelade tillgångar och du inte är nöjd med deras arbete eller tycker att deras avgifter är för höga: kontakta oss för information och hjälp med ditt ärende.

Vi kan hjälpa dig med att anpassa vår insats på ett personligt sätt, vilket gör att vi med stor sannolikhet är det bästa valet för att du skall återfå din tillgång på ett kostnadseffektivt sätt.

© 2019 Global Shareholder Services™ Alla rättigheter förbehålles        7350 So Tamiami Trail, Suite 155, Sarasota, FL 34231, USA        +1 941 504 8568        contact@globalshareholders.com

Global Shareholder Services, Inc. is a BBB Accredited 
	Unclaimed Fund Retrieval Company in Sarasota, FL

Användarvillkor för hemsidan